Gratis verzending vanaf €65 ✔ Betaal later met Klarna of in3 ✔ Gratis retourneren ✔ levering volgende dag NL & BE ✔

Privacybeleid

PRIVACY BELEID

ALGEMEEN

Dutch'D respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Dutch'D zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

GEBRUIK VAN CNA-GEGEVENS

Dutch'D gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren.

Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen of u af te melden voor de e-mail in een van de ontvangen mails.

Om het winkelen bij Dutch'D zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u mogelijk interessant vindt. In uw Dutch'D account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.


Dutch'D verkoopt uw gegevens niet. Dutch'D zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Dutch'D. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.


COOKIE BELEID

De Dutch'D webshop gebruikt verschillende soorten cookies. Zo gebruiken wij functionele cookies om de webshop goed te laten functioneren en analytische cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden in onze webshop. Ook plaatsen wij tracking cookies om de inhoud van advertenties af te stemmen op uw voorkeuren.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein bestandje dat uw voorkeuren voor onze website opslaat op uw computer, tablet of smartphone. Bij uw volgende bezoek kan de website die informatie ophalen en gebruiken voor een betere ervaring op de website.

Waarvoor zijn cookies nodig?

Wij gebruiken cookies voor verschillende doeleinden. Zo gebruiken wij functionele cookies die nodig zijn om de website goed te laten functioneren. Daarnaast gebruiken wij analytische cookies om inzicht te krijgen in het verkeer op onze website waardoor wij de website gebruiksvriendelijker kunnen maken. Ook maken wij gebruik van social media cookies die gebruikt worden wanneer u zich wilt aanmelden via Facebook of een product wilt delen op uw social media pagina. Tot slot gebruiken we tracking cookies om uw interesses te peilen en een persoonlijk aanbod te tonen dat voor u het meest relevant is.

Weten cookies wie ik ben?

Nee, cookies registreren geen persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres, leeftijd of andere persoonlijke informatie. Cookies onthouden alleen uw voorkeuren en interesses op basis van uw surfgedrag.

WELKE SOORTEN COOKIES GEBRUIKT Dutch'D?

  1. Functionele cookies

Als u onze website opnieuw bezoekt, kunnen wij met functionele cookies informatie van eerdere bezoeken ophalen. Dit wordt in de praktijk gebruikt om te onthouden dat u bent ingelogd, in welke taal u de website wilt bezoeken en welk land uw voorkeur heeft voor bezorging.

Functionele cookies zijn ook nodig om onze webwinkel goed te laten functioneren. Ze onthouden bijvoorbeeld wat er in uw winkelwagen zit tijdens het bestelproces.


  1. Analytische cookies

Analytische cookies verzamelen anonieme informatie over hoe onze website wordt bezocht en hoe websitefuncties worden gebruikt. Met dergelijke informatie kunnen statistieken over het gebruik van de website worden verzameld door Google Analytics en kunnen wij vervolgens de werking van de website analyseren en verbeteren.

Analytische cookies bevatten een uniek nummer en bevatten geen persoonsgegevens. Deze cookies worden dus niet gebruikt om u persoonlijk te herkennen. De verkregen anonieme gegevens worden alleen gebruikt om de website te verbeteren.

Google Analytics

Doel: Met Google Analytics worden anonieme, statische gegevens over het gebruik van de website verzameld met als doel de website te optimaliseren voor een betere gebruikerservaring.

Wat wordt er gedeeld? Google deelt anonieme gegevens met derden.

Privacy verklaring: Google Analytics

  1. Cookies voor sociale media

Cookies voor social media maken het mogelijk om in te loggen via social media en om producten te delen op je social media pagina. Zonder cookies werkt deze koppeling niet. Cookies voor social media houden ook bij welke producten u bekijkt op onze website en tonen vervolgens een persoonlijke aanbieding in uw nieuwsfeed, afgestemd op uw voorkeuren.

Facebook

Doel: het doel van cookies voor social media is het kunnen inloggen met een social media account. Daarnaast zorgen deze cookies voor een goede werking van de 'deel op social media' knoppen. Tot slot houden deze cookies bij welke producten u bekijkt op onze website om vervolgens een persoonlijke aanbieding te tonen in uw nieuwsfeed. Zonder deze cookies mist u persoonlijke aanbiedingen.

Privacyverklaring Facebook

Instagram

Doel: Deze cookies houden bij welke pagina's u bekijkt. Hierdoor kunnen wij relevante advertenties en aanbiedingen tonen op Instagram. Zonder deze cookies mis je persoonlijke aanbiedingen.

Wat wordt er gedeeld? Instagram deelt anonieme gegevens met derde partijen.

Privacyverklaring Instagram

Twitter

Doel: U kunt informatie van onze website delen op Twitter. Deze knop kan niet werken zonder cookies.

Wat wordt er gedeeld? Dutch'D deelt alleen versleutelde gegevens met Twitter.

Privacyverklaring Twitter

Google+

Doel: Je kunt informatie van onze website delen via Google+. Deze knop kan niet werken zonder cookies.

Wat wordt er gedeeld? Dutch'D deelt alleen versleutelde gegevens met Google+.

Privacyverklaring Google+

  1. Tracking cookies (voor persoonlijke voorkeuren en advertenties)

Dutch'D gebruikt cookies om u een betere gebruikerservaring te geven die is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Met behulp van tracking cookies is het voor Dutch'D mogelijk om relevante advertenties te tonen zonder dat u extra informatie hoeft te verstrekken of steeds dezelfde informatie te zien krijgt. Wij gebruiken deze cookies ook om u niet lastig te vallen met advertenties die niet relevant voor u zijn of om u niet lastig te vallen met advertenties van producten die u onlangs heeft gekocht.

Wij tonen Dutch'D advertenties ook op andere websites. Daarvoor maken we gebruik van een advertentienetwerk. Als u bijvoorbeeld een bepaald schoenmodel in uw winkelwagen heeft geplaatst, maar niet heeft gekocht, kunt u dit kledingproduct zien verschijnen op bijvoorbeeld een nieuwswebsite die is aangesloten bij een advertentienetwerk. Niet alle externe advertenties maken deel uit van een advertentienetwerk. Als u cookies verwijdert, ziet u mogelijk toch een advertentie van Dutch'D



LIEVER GEEN COOKIES?

Als u liever geen cookies ontvangt, kunt u uw voorkeuren in uw browser op elk gewenst moment aanpassen. Open uw browserinstellingen en bekijk uw cookievoorkeuren in uw privacy- of beveiligingsinstellingen. Na het verwijderen van uw cookies gaan uw voorkeuren voor onze webshop verloren. Het kan zijn dat u na het verwijderen van de cookies nog steeds advertenties van Dutch'D ziet, aangezien niet alle door Dutch'D gebruikte advertenties gerelateerd zijn aan cookies. Wijzigingen in uw cookie-instellingen zijn alleen van toepassing op het apparaat en de browser die wordt gebruikt. Gebruikt u meerdere apparaten of browsers? Herhaal dan de handeling(en) op elk apparaat en in elke browser om de cookies te verwijderen.

Meldplicht datalekken

Met ingang van 1 januari 2016 geldt een meldplicht voor datalekken door een wijziging van de Wet bescherming persoonsgegevens. Een datalek is een inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens. Dutch'D gebruikt verschillende technieken om persoonsgegevens te beschermen en in het verleden hebben zich geen datalekken voorgedaan. Mocht zich in de toekomst een datalek voordoen, dan zal Dutch'D dit binnen 72 uur na ontdekking melden bij de toezichthouder om een plan van aanpak te bespreken.

RECHT OM VERGETEN TE WORDEN

Onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming houdt het recht om vergeten te worden in dat, als een consument daarom vraagt, Dutch'D in een beperkt aantal gevallen zijn persoonsgegevens moet verwijderen. Wanneer een consument gebruik wil maken van het recht op gegevensuitwisseling uit de GDPR, is de webwinkel verplicht hieraan te voldoen als:

  • de persoonsgegevens van de consument niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor ze zijn verzameld of verwerkt;
  • de consument zijn toestemming voor de verwerking van zijn gegevens intrekt en er geen andere rechtsgrond voor de verwerking is
  • de consument bezwaar maakt tegen de verwerking en er geen andere rechtsgrondslag is voor de verwerking van de gegevens
  • de persoonsgegevens op onwettige wijze zijn verwerkt;
  • het wissen van de gegevens noodzakelijk is om te voldoen aan wettelijke verplichtingen binnen de Europese Unie of de lidstaat.

Nadat de consument een verzoek tot verwijdering heeft ingediend, zullen wij dit binnen vier weken beoordelen en verwerken. Als u een beroep wilt doen op dit recht, kunt u een e-mail sturen naar info@dutchdstore.com en geef aan welke gegevens u wilt dat wij verwijderen.

Dutch'D heeft een gerechtvaardigd belang bij het bewaren van sommige gegevens waartoe wij wettelijk verplicht zijn. Dit betreft factuurgegevens die in de boekhouding zijn ingebakken.

Vragen en/of klachten

Als u vragen of klachten heeft over ons privacy- en cookiebeleid, kunt u een e-mail sturen naar info@dutchdstore.com

Nederlands